Wellness huisje aan zee boeken? Top 4 luxe vakantiehuizen

Wellness huisje aan zee boeken

Wil je een wellness huisje aan zee boeken, maar heb je geen idee waar je het zoeken moet? Niet getreurd! In dit artikel deel ik de top 5 van luxe vakantiehuizen aan zee. Deze wellness huisjes beschikken allemaal over faciliteiten zoals een sauna, jacuzzi of zwembad. Het zijn de perfecte accommodaties om heerlijk te ontspannen. Bijvoorbeeld voor een gezellig vriendinnenweekend of een romantisch weekendje weg met je vriend.

Wellness huisje aan zee boeken

Wellness huisje aan zee

Een wellness huisje aan zee is uitermate geschikt als je op zoek bent naar een luxe vakantie in Nederland. Overdag kun je genieten aan de kust, terwijl je s’ avonds ontspant bij je eigen vakantiehuisje. Dat klinkt toch perfect? Het is dan ook niet gek dat het aanbod van wellness huisjes aan zee de laatste jaren hard is gegroeid. Zeker door corona boeken de meeste mensen een vakantie in Nederland, waarbij ze toch op zoek gaan naar wat extra luxe en het liefst aan de zee verblijven.

Luxe vakantiehuis met jacuzzi en sauna aan zee

Zoek je een luxe vakantiehuis aan zee met wellness faciliteiten? Dan is een vakantiehuisje bij vakantiepark Duynvoet misschien wel één van je beste opties. Eerlijk is eerlijk, dit vakantiepark is niet goedkoop, maar daar krijg je wel veel luxe voor terug. In je eigen wellness huisje aan zee heb je de beschikking over een grote tuin met een sauna en jacuzzi. Ideaal dus om in volledige privacy te ontspannen. Houd je van koken? Dan heb je hier ook een grote buitenkeuken waar je met gemak een 3 gangen menu kunt bereiden. Bon apetit!

Betaalbaar huisje aan zee met jacuzzi

Een andere leuke mogelijkheden om een wellness huisje aan zee te boeken is bij Resort Duynzicht. Hier staan een aantal prachtige huisjes voor 4 tot 8 personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en zijn super modern ingericht. Vind je het heerlijk om lekker te bubbelen? Dan kun je hier ook een vakantiehuis met jacuzzi aan zee boeken. En als je eenmaal uitgebubbeld bent, kun je in de omgeving genoeg leuke dingen ontdekken. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar Texel of ontdek het strand van Julianadorp aan zee. Het is hier echt genieten!

Goedkoop wellness huisje in Zeeland

Over het algemeen is een wellness huisje aan zee en stuk duurder dan een huisje zonder wellness faciliteiten. Maar als je goed zoekt, is het toch mogelijk om voor een goedkope prijs een huisje met jacuzzi en sauna te vinden. Bijvoorbeeld bij Centerparcs Zandvoort. Hier hebben ze de vakantiehuizen onlangs gerenoveerd en om de wellness huisjes extra onder de aandacht te brengen kun je ze voor een zacht prijsje boeken. Probeer overigens wel het weekend en hoogseizoen te vermijden.

Wellness villa op Texel

Voor een wellness huisje aan zee kun je natuurlijk ook terecht op de Waddeneilanden. Persoonlijk vind ik Texel een super leuk eiland voor een weekje of weekendje weg. Je beleeft hier een ander vakantiegevoel, omdat je op een eiland bent. Bovendien zijn er op Texel veel mogelijkheden om luxe vakantiehuisjes aan zee te boeken. Kijk bijvoorbeeld eens rond bij vakantiepark Sluftervallei. Hier kun je wellness huisjes boeken met een sauna, jacuzzi én zonnebank. Dus ook als de zon even niet schijnt, kun je hier nog steeds aan je kleurtje werken. Ideaal toch!

Waar ga jij een wellness huisje aan zee boeken in Nederland?

Voor een vakantie in Nederland zijn er meer dan mogelijkheden om een wellness huisje aan zee te boeken. Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips en kun je nu een leuk huisje vinden. Mocht dit helaas niet het geval zijn, dan heb ik nog wel een goede tip voor je. Neem eens een kijkje op Galekkeropvakantie.nl. Op deze website vind je veel leuke vakantietips en kun je hoe dan ook een mooi vakantiehuisje aan zee vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *