Welke site verkoopt fietsendragers, dakdragers en alles wat u maar nodig heeft voor uw vakantie?

In de aanloop naar de herfstvakantie wilden mijn vrouw en ik nog een keer met elkaar op vakantie. We hebben een klein campertje dat te vergelijken is met een grote auto. We kunnen daar in slapen. Samen met de hond gaan we vaak nog even op vakantie. De fietsen nemen we dan ook altijd mee om gezellig nog een stukje te kunnen fietsen. We hebben sindskort een campertje en daarmee hebben we ook afscheid gedaan van onze oude fietsendragers. Wij hebben namelijk elektrische fietsen gekocht en deze hebben ook een ander soort fietsendrager nodig. Onze oude fietsendragers heeft onze dochter gekregen. Zij heeft sindskort een auto met trekhaak en houdt er van om af en toe te mountainbiken in de bossen even verderop. Voor ons werd het tijd voor nieuwe fietsendragers. Daarvoor hadden wij al enige tijd rondgekeken naar geschikte fietsendragers omdat wij elektrische fietsen hebben. We hebben op het internet verschillende fietsendragers bekeken die goed werden beoordeeld. Daarnaast hebben we gekeken welke websites goed aangeschreven stonden voor het kopen van fietsendragers. Nadat wij verschillende websites hadden bezocht die fietsendragers verkochten, kwamen wij voor onszelf tot de conclusie dat er veel fietsendragers aangeboden worden en ze allemaal ook wel degelijk gefabriceerd zijn. We hebben toen voor onszelf gekeken naar de website die goede reviews had. Daarna hebben we gekeken welke prijscategorie ons aansprak en daarop hebben wij uiteindelijk een keuze kunnen maken

Fietsendragers en nog veel meer voor een goede prijs

De website waar wij dit alles hebben onderzocht is alleskanmee.nl . Op deze website zijn fietsendragers te vinden in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn er nog andere handige producten te vinden die wellicht ook handig zijn. Omdat wij fietsendragers hebben gekozen die niet vreselijk duur waren, hebben wij daarnaast ook nog een aantal andere producten gekocht. Zo hebben wij een mat gekocht waar onze hond op kan liggen en hebben wij daarnaast een goede koelbox gekocht voor het budget dat wij aanvankelijk voor ogen hadden voor de fietsendragers. De bestelling was eenvoudig op te maken. Het hielp daarbij ook dat er goede productfoto’s en een goede productbeschrijving beschikbaar waren. Het hielp ons om goed een inschatting te kunnen maken of onze elektrische fietsen konden passen op de fietsendragers. Toen wij de inschatting maakten dat de fietsen prima op de fietsendragers zouden passen, hebben we de bestelling rond gemaakt. We hebben ons daarbij de ruimte gegeven dat wanneer de fietsen er toch niet op gingen passen, deze wellicht retour gestuurd konden worden. Omdat we hier voor de zekerheid rekening mee wilden houden, hebben we de bestelling ruim voor de herfstvakantie doorgevoerd. We hebben de bestelling gemakkelijk met iDeal kunnen betalen. De fietsendragers, de hondenmat en de koelbox waren erg snel geleverd en hier waren wij dan ook erg blij mee.

Meer weten?

Wilt u ook weten welke bagage allemaal mee kan op vakantie? Gaat u dan eens:


  • Naar de website alleskanmee.nl surfen
  • Kijken welke producten er allemaal te vinden zijn om bagage mee te kunnen nemen tijdens uw reis
  • Een bestelling plaatsen bij het bedrijf waar wij goed door zijn geholpen

Kijkt u daarnaast ook eens naar de andere producten die het bedrijf te bieden heeft. Wij zijn ontzettend blij dat we al deze producten hebben kunnen kopen bij één bedrijf en zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten.

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *