Weekendje weg? Dit zijn mijn tips!

zeilen

Ben je van plan een weekendje weg te gaan? Heb je echter geen idee wat er allemaal te doen is? In deze blog deel ik een aantal ideeën. Hopelijk heb je er wat aan! Heb je zelf nog tips die je niet in deze blog terug kunt vinden? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze blog. Ik bekijk de reacties dagelijks en voeg geregeld nieuwe tips toe aan deze blog. 

Bij mooi weer? Ga zeilen! 

Is het mooi weer buiten? Dan is het heerlijk om deze tijd door te brengen op de water. Zeilen is dan echt heerlijk. Maar waarschijnlijk heb je geen zeilboot achter het huis liggen. Een zeilboot huren is dan een goed idee. Ik heb goede ervaringen met Enjoy Sailing. Dit bedrijf is gevestigd in Lemmer en geeft een gratis proefvaart weg. Zo ben ik erachter gekomen dat zeilen echt iets voor mij is. 

Een weekendje weg

Even helemaal weg uit je eigen omgeving? Plan dan een weekendje weg in een hotel. Nederland heeft zat mooie plekken. Hou je van drukte? Breng dan een bezoek aan Amsterdam. Ga je liever voor de rust? Boek dan een hotel op de veluwe! Er is altijd wel iets te doen. 

Op avontuur in het klimbos! 

Weet je wat echt leuk is om te doen? Het klimbos! Tenminste, als je geen last van hoogtevrees hebt. Het klimbos is te bezoeken door jong en oud. Je bent er een dagje uit en je bent tegelijkertijd actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *