Tips voor een leuk vrijgezellenfeest voor dames!

e-scooter tour

Voor velen is het één van de leukste dagen in het leven! Is het bekend wie allemaal komen en staat de datum vast? Dan kan het invullen van het vrijgezellenfeest beginnen! Vaak is de allereerste activiteit het verrassen van de bruid. Dit moet natuurlijk op een leuke en opvallende manier. Daarna is het tijd voor een gekke activiteit. Een modern en unieke activiteit is een e-scooter tour. Deze kan ingedeeld worden naar eigen smaak.

e-scooter tour

Born to be wild

Een e-scooter tour kan je nog leuker maken voor een thema te gebruiken. Een voorbeeld is het thema ‘born to be wild’. Naast de e-scooters heb je alleen een goede audio set en zonnebrillen nodig. Hierdoor lijkt iedereen een stoere motorrijder! Dit in combinatie met een e-scooter zal voor de nodige hilariteit zorgen. Natuurlijk moet er gegroet worden naar collega motorrijders!

Walk down memory lane

Indien een wild thema niet passend is voor de bruid, kan je het ook anders aanpakken. Zo kan je een citytrip maken met de e-scooter. Door verschillende unieke plekken uit haar leven te bezoeken maak je de dag ook onvergetelijk. De vele herinneringen bij kroegen en restaurants zullen altijd zorgen voor leuke verhalen en een goede sfeer. Ook oude woon- of slaapadressen, verenigingen en scholen zijn hierbij goede locaties! Deze walk down memory lane is een natuurlijk ook te combineren met het thema ‘born to be wild’.

Zorg dat de bruid een onvergetelijke dag heeft!

Na de activiteit overdag komt het vaak voor dat er een diner volgt. Na het diner kan de stapavond beginnen! Zorg hierbij goed voor de bruid, zodat ze heelhuids thuiskomt. Zeker indien het vrijgezellenfeest een dag voor het huwelijk is. Let in dat geval ook goed op de tijd. Je kan iemand aanwijzen om de tijd te bewaken, zo kan de bruid genieten van de dag zonder zich druk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *