Reis door het prachtige Andalusië tijdens je vakantie in Spanje

Andalusië is met een inwoneraantal van bijna 9 miljoen één van de grootste regio’s van Spanje. De hoofdstad van Andalusie is Sevilla. Deze regio is zeker het bezoeken waard als je van lekker eten, mooi weer en oude historische steden en gebouwen houdt.

Soorten reizen naar Andalusië

Je kunt op diverse manieren op vakantie gaan naar Andalusië. Dit kun je per auto doen vanuit Nederland of je gaat met het vliegtuig. Beide vervoersmiddelen zou je ook kunnen combineren, zodat je de comfort van het vliegtuig hebt tijdens de heen -en terugreis en de flexibiliteit van een eigen (huur)auto zodat je lekker en zonder zorgen door Andalusië kunt reizen. Deze zogeheten fly drive Andalusië vakanties worden populairder omdat steeds meer mensen kiezen voor deze manier van reizen. Dat is niet vreemd, want het heeft meer voor dan nadelen!

fly drive

Welke steden zijn het bezoeken waard?

Andalusië is erg groot en heeft heel veel mooie steden en dorpen. Alle must-see plekken bezoeken tijdens je vakantie van één of twee weken is daarom onmogelijk! Dit kun je het beste bepalen als je weet of je kiest voor een vakantie/rondreis van 8 dagen of voor een reis van bijvoorbeeld 15 dagen.

Zo zijn de hoofdstad Sevilla, Córdoba, Granada, Cádiz, Jerez de la Frontera en Málaga steden die je ongetwijfeld moet bezoeken tijdens één van je vakantietrips naar Andalusië. Ervaar de Spaanse keuken in één van de restaurants die verstopt zitten in de gezellige zij-straatjes en kijk je ogen uit tijdens het bezoek aan de historische gebouwen die Andalusië rijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *