Hoe staat het met jouw gezondheid?

vrachtwagen verkopen

Gezondheid is een belangrijk thema in ons leven. Je kunt rijk zijn, maar met een slechte gezondheid heb je hier weinig aan. Ik doe er van alles aan om gezond te leven, maar je kunt natuurlijk niet helemaal voorkomen dat je een ziekte krijgt. In deze blog deel ik een aantal tips om gezond te leven én vertel ik je hoe je er zelf achter kunt komen hoe gezond je eigenlijk bent. Lees je mee? Heb je zelf nog tips die het vermelden waard zijn? Laat gerust even een reactie achter onderaan deze blog. Met jouw tips, kan ik deze blog uitbreiden! Zo zorgen we samen voor een inhoudelijk goede blog. 

Gezond leven = minder vlees eten

Ik ben nu enkele maanden gestopt met vlees eten. Dit doordat ik op Netflix een documentaire heb gezien over het effect van vlees. In de documentaire is te zien dat enkele topsporters zijn gestopt met vlees. Zij voelen zich fitter en vitaler én ze zijn ook nog eens sterker geworden. Dat leek mij ook wel wat! Ik ben niet helemaal gestopt met vlees eten, aangezien ik wel echt een liefhebber van vlees ben. Wel is het gelukt om te minderen met vlees. Van de 7 dagen eet ik er nu 6 vegetarisch! 

Dagelijks 30 minuten bewegen

Ik werk op kantoor en zit (net als veel andere Nederlanders) dan ook veel. Daarom ben ik dagelijks nu aan het bewegen. Ik zorg ervoor dat ik elke dag een half uur wandel, fiets of spin. 

Hoe is het met jouw gezondheid? Benieuwd hoe het gesteld is met jouw gezondheid? Via How Are You Diagnostics kun je diverse testen voor zelfafname kopen. Je hoeft dus niet naar de huisarts! Ook voor een corona test bezoek je deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *