Geniet van een heerlijk weekendje golfen vanuit golfhotel ‘t Kruisselt

Als je als golfliefhebber wilt golfen, dan is het leuk om daar een weekendje voor uit te trekken. De baan bij je in de buurt, voor zover je een baan in de buurt hebt, ken je natuurlijk al door en door. Het is dan ook leuk om andere banen te proberen, maar die zijn dan vaak ook wat verder weg. Een dag is dan daardoor vaak net te weinig, omdat je ook naar de baan moet rijden en weer terug. Dat is wellicht voor een potje golf wat teveel van het goede. Het is dan ook leuker om een weekendje weg te gaan, zodat je wat meer tijd hebt. Je kunt dan meteen wat comfortabeler golfen en buiten het golfen om kun je dan ook gewoon ontspannen. Heen en weer rijden naar een golfbaan is niet al te comfortabel. Maar als je vanuit een golfhotel direct naar de golfbaan kunt wandelen, fietsen of rijden, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om meerdere korte potjes te spelen en tussendoor wat andere dingen te doen. Je kunt uiteraard ook een hele middag spelen en dan is het juist fijn dat je daarna niet meteen naar huis hoeft te rijden. Je kunt dan beter naar het golfhotel gaan en daar een kamer boeken. Je kunt dan makkelijk een potje spelen en vervolgens na alle inspanningen op de baan heerlijk dineren in het golfhotel of bij een plaatselijk restaurant in de buurt. Je hoeft dan ook niet per se te rijden, dus er kan ook best een drankje gedronken worden. Als je inderdaad een weekend blijft, dan kun je de volgende dag wederom een potje spelen en daarna naar huis rijden. Je kunt ook vrijdag al langskomen en twee nachtjes blijven slapen, zodat je bijna twee volle dagen heb om te golfen. Je kunt je dag dan ook indelen met andere activiteiten. Je kunt in de ochtend bijvoorbeeld lekker gaan fietsen of wandelen in de buurt van Hotel ‘t kruisselt. Je kunt daarna even ontspannen op het terras bij het golfhotel en je klaarmaken voor een potje golf op de baan nabij het golfhotel. Het zijn uiteraard allemaal suggesties om aan te geven dat er genoeg te doen is buiten het golfen om. Als je partner bijvoorbeeld ook meegaat en zelf niet per se een groot fan is van golf, dan kunnen jullie beide genieten van een heerlijk weekendje weg. Kijk dan ook gerust eens op kruisselt.nl om een kamer te boeken in dit comfortabele golfhotel. 

Reserveer een kamer in het golfhotel passende bij jouw wensen

Je kunt bij het golfhotel verschillende kamers boeken. Je kunt dus een kamer reserveren die voldoet aan jouw wensen. Als je alleen een bed nodig hebt om te slapen, dan kun je kiezen voor de standaard kamer. Deze biedt genoeg comfort. Maar je kunt ook opteren voor meer comfort via een comfort of comfort plus kamer. Je kunt het dus zo comfortabel maken als je zelf wil. 

Kies voor een leuk arrangement

Je kunt bij Hotel ‘t kruisselt ook arrangementen kopen. Op de site van kruisselt.nl vind je een overzicht van alle arrangementen zoals: 

  • Golfarrangementen
  • Najaar specials
  • Zomer specials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *